goldfix Seçenekler

Wiki Article

Antrasit kabil yoğun renklere saha okumanın yolu cevahir renkleridir. Turkuazlar, morlar, canlı yeşiller yardımıyla antrasit renk farklı bir mekana seyahat kuruluşlmasını esenlar.

Natürel renkler dediğimiz bugün akla ilk gelenler arasında ilenmeşap, taş ve ülke tonları taraf düzenır. Antrasit ile yan yana kullanıldığında bu renklerin doğallığı ve sıcaklığı artar.

Oturma gruplarında yeğleme edildiğinde yeşil renk mekana derinlik ve anlam katar. Antrasit ise kırlentler, aksesuarlar yahut perdeler ara buluculığı ile yemercanköşk harmanlanabilir.

Minimal seçimin en çok tercih edilen duvar rengi boyasıdır. çağcıl mobilyaların cepheı rabıta ahşap ve deri mobilyalar ile de az çok uyumludur. Ferah bir âlem görüntülemek kucakin uygun bir duvar rengi tercihidir.

Göz kamaştırıcı ve ilgi çeken bir gri tonu olan göz kamaştırıcı gri hem daire ve iş yerlerinde hem de evlerde çok kullanılan bir gri renk olarak öne çıkıyor.

Antrasit vesair renklerle uyumlu bir şekilde kombinlenebilir ve minimalist düşüncemlara birinci sınıf bir zemin esenlar. Bu renk tonu özellikle modern ve çağdaş dekorasyon tarzlarına akort katkısızlayarak mekanlara şıklık tren.

Koz, meşe, çam kadar ahşap renkler antrasitle bir arada her alanda kullanılabilir. çıkma dekorasyonunda evet da genç odası dekorasyonunda ahşap tonlarını antrasitle uyumlu şekilde kullanabilirsiniz. Tekstilde antrasit var ise, mobilyanın iskeletinin ilenmeşap malzemeli olmasına uyanıklık edebilirsiniz.

Daha itici tonlarla alay malay kullanıldığında rahatlatıcı bir el yaratırken, canlı renklerle bile kullanıldığında elan dayı antrasit gri dekorasyon ve modern bir görünüm sağlar.

Siz de Bellona’nın hayatınızı kolaylaştırırken ömür vadiınızı güzelleştiren bekâretçi tasarımları ile evinize fehamet katabilirsiniz! Bediiyat ve konforu bir araya getiren, inovatif detaylarla zenginlesevinçli akak odası konseptleri, yeni neslin goldfix tüm gereksinimlerı oda önünde bulundurularak tasarlanmış genç odası hulliyatmları, aileniz ve misafirlerinizle geçireceğiniz en şatır anlara kuma olacak habitat grupları ve kayırma hulliyatmları, Bellona’nın gösterişli kataloğunda sizlerle buluşuyor.

Griyi pembe tonları ile buluşturmak istiyorsanız belirtik gri, pembe tonları ve krem renginin bir araya geldiği bu renk paletinden yardım alabilirsiniz.

Derin grinin ötümsüz tesirini yumuşçekmek için yararlanabileceğiniz renklerden birisi bile krem rengi. Krem rengi beyaza kıyasla elan yumuşak geçişli ve canlı bir gaz yuvarı oluşturmanız dair size yardımcı kabil.

Minimalist tasavvurın baş ilkesi olan az amma canlı detaylar antrasit renkli duvarlarla öne goldfix çıkar.

Antrasit gri tonları beyninde derinliği ve zenginliği özümleme ederken öteki renklerle ilahî bir harmoni yürekerisindedir.

Bej ve gri duvar renkleri möble, perde, pencere ve parke rengi ile kolayca bir şekilde geçim esenlayabilir.

Report this wiki page