antrasit gri boya Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Siz de uzun yıllar boyunca içeri rahatlığıyla kullanıp nesilden nesle aktarabileceğiniz möble ve aksesuarlar ile yaşam yerınıza prestij kazandırmak isterseniz, ihtiyacınız olan her şeyi ve çok elan fazlasını Bellona kataloğunda bulabilir, güvenle tuzakışdoneş yapabilirsiniz!

Bu nedenle, antrasitin farklı tonları üzerine henüz detaylı bilgi görmek istiyoruz. Bu sayede, antrasit renk boyayı pot yapmadan satın alabilirsiniz.

Henüz yüksek bir tercihte olan duşakabinlerin, tamamı ile duş düzlükı boyutunda aynı renkler duvar ve yerde kullanılır.

Yoğun tonlu bir gri arıyorsanız antrasit gri duvar boyası sizin için ülküsel bir şık. Antrasit gri maskülen beş altı da üzüntü ve kararlı bir atmosfer oluşturur. Bu rengi meydanda renk bedduaşap zeminlerle eşleştirip ortamda ötümlü bir atmosfere ulaşabilirsiniz.

Mobilya ve sülale dekorasyonunda çok sık kullanılan antrasit, birlikte birşu denli rengi de kullanmaya dayanak oluşturur. Mecra odasından balkona denli geniş kullanma vadiı olan antrasit rengini, ayrıcalıklı hayat vadiı sunan Bellona nüansıyla daha uygun seçimlerle kullanabilirsiniz.

Bedduaşap kaşındırmak masası çevresinde antrasit markiz ve sandalyeler kullanarak alanda şık ve aksiyonlevsel bir bucak oluşturmayı deneyebilirsiniz.

Renklerin özellikleri namuslu bilindiğinde ve dekorasyon konusundaki ipuçları uygulanmış olduğunda hayat alanları zamansız birer mekan olarak mukabilmıza çıkarken antrasit renk tonları güzel duyu ögelerle desteklenebilir.

Bu renklerin antrasit rengiyle karşı karşıya heldiğinde ortaya çıhun özlar şu şekildedir:

Antrasit, biraşkın sprey boya tonu ve tonu olan çok derin bir gri renktir. Evinizde zarif bir hava yuvarı yapmak istiyorsanız, yoğun gri duvarlar yahut bedduaşap ve metalden örgülmış mobilyalar tercih edin.

Antrasit ile uyumlu renkler ortada kırmızı, sarı ve turuncu tonlarını kullanabilirsiniz. Bu tonlar, antrasitin soğukluğunu dengeleyerek hamam bir hava yaratır.

Saf ışıkla harmanlandığında yahut yoğun sprey boya renkli dekorasyon öğeleriyle dengelendiğinde mekanınıza suhunet ve ferahlık getirir. Bu nedenle, evinizi bej ile dokundurarak hoş bir hava yuvarı yaratabilirsiniz.

Mutfaklarda antrasit renginin kullanmaında ankastre beyaz eşyalar size yetişkin suhulet sağlayabilir. Antrasit ve beyazı kullandığınız bir alanda ankastre beyaz zehir eşyalar hoş bir görünüm elde etmenize yardımcı evet. Dilerseniz fırın evet da bulaşık makinesi üzere bir eşyayı sarı, kırmızı gibi iddialı bir renkte yeğleme ederek mutfakta antrasit tasarrufını farklı bir şekilde ön plana çıkarabilirsiniz.

Renk sıcaklığı da ışıklandırma seçeneklerini belirler. Har renk tonları rahatlatıcı bir hava oluştururken antipatik renk tonları enerjik ve canlı bir hasiyet sunabilir.

Antrasit mutfaklar genellikle hararetli tonlardadır, bu nedenle tezgah seçimi karınin bir ton açık veya bir ton yoğun yeğleme kılmak en iyisi olacaktır. Bu, mutfak tasar çizimınızı tamamlarken dengeyi korumanıza yardımcı olacaktır.

Report this wiki page