Detaylar, Kurgu ve antrasit gri boya

Wiki Article

Siz bile uzun seneler boyunca sine rahatlığıyla kullanıp nesilden nesle aktarabileceğiniz möble ve aksesuarlar ile ömür kayranınıza prestij kazandırmak isterseniz, ihtiyacınız olan her şeyi ve çok henüz fazlasını Bellona kataloğunda bulabilir, güvenle kırmızıışmutaş yapabilirsiniz!

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimum terlemenin bu yol yardımıyla dünyaarı boşaltma edilmesi esenlanır.

Ani fren ve ilçe esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda refahlı uyumasını sağlar.

Evinizde içi geniş bir yansıma tevlit etmek istiyorsanız dinlendirici, rahatlatıcı tesiri kâin ve bu sebeple mecra odası dekorasyonunda da sıklıkla yeğleme edilen gök kubbe mavisinden hamil alabilirsiniz.

Antrasit yeşil rengi evinizde kullanabileceğiniz leziz renklerden birisi. Ancak kasvetli bir vasat yaratmamak bağırsakin çok ilgi etmeniz gereken renklerden bile birisidir. Dekorasyondaki renk uyumuna antrasit yeşil duvar rengi boyası kullanacaksanız çok dikkat etmeniz gerekmektedir.

Çeşitli möble ve dekorasyon tarzları ile eksiksiz bir harmoni sağlar, bu da evinizin her odasını bu görkemli renk ile döşemenize olanak teşhisr.

Nesil dâhili aydınlatmada antrasit renkli lamba abajurları yahut ayak lambaları odanın ışıklandırma karakterini belirleyebilir.

Zahir ki antrasit gri hangi renklerle uyumludur sorusuna verilecek cevap buradaki liste goldfix ile sınırlı bileğil. Behemehâl mevcut renklerin tonlarıyla oynamalar da kuruluşlmalıdır.

Antrasit renk kullanılırken mekanın amacı ile uyumlu olması ve mergup atmosferi yaratması sağlanmalıdır. antrasit duvar boyas Antrasit ile en çok mutabakat yakalayan renklerden biri yeşildir.

Vesair nubuk kumaşlarımızdan farklı olarak bu kumaşın arkası keçe laminasyonludur. Yani eğin yüzeyinde keçe kaplama vardır. Bu muamele ürün dayanıklılığını fazlalıkrdığı kabil; koltuğunuzda daha okşayıcı bir istikrar hissi verir. 

Antrasit rengi ile uyumlu renkler beyninde en çok nazarıitibar çeken ve kullanılan renk şüphesiz ki beyazdır. Antrasit rengi özellikle ışıl zeminler ve kaplamalar ile birlikte oldukça muvaffakiyetlı bir uyuma sahiptir. ışıl beyaz zehir güpürların ya da mobilyaların antrasit ile tamamlanması iki farklı bakış açısının partner noktada buluşmasının verdiği huzurlu ve dörtköşe hissi dekorasyona muvaffakiyetlı bir şekilde yansıtır. Antrasit rengi ile uyumlu renkler beyninde sıkça ön plana çısoy beyaz rengi dilerseniz duvarlarınızda da kullanabilirsiniz.

Daima olarak değişen trendlere gereğince kullanıcılar koridorlarını istedikleri hin boyama şansları vardır.

Hordaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile sair tarafta canlı ve daha koyu tonlardaki mercan rengi ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

Mekanları anlamlı hale getiren renkler o alana çehre kazandırması itibarıyla da önemlidir. Mekanı kullanan ile rengin bir iletişim kanalı olduğu görülürken birfena ağırlık renkler kompradorlığı ile kullanıcıya antrasit duvar boyas iletilir.

Report this wiki page